Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Industrijski sistemi dimovoda

  Visoko kvalitetni i robustni!

  Proizvodi i usluge

  Zahvaljujući našim visokim standardima kvalitete i optimiziranim tokovima procesa proizvodnje, Jeremias se razvio u jedan od vodećih proizvođača samostojećih čeličnih dimnjaka, ventilacijskih tornjeva i pripadajućih komponenti. Osim proizvodnje nudimo Vam kompletno upravljanje projektima od dizajna, inženjeringa i proizvodnje do ugradnje ključ u ruke i praćenja stanja.

   

  Na više od 4500 m2 proizvodnog prostora, podijeljenog u proizvodnju nehrđajućeg čelika i crnog čelika, od 1993 g. ostvareno je više od 3500 projekata čeličnih dimnjaka prema EN 1993-3-2. Više od 20 godina iskustva omogućava nam profesionalni razvoj različitih složenih rješenja za renomirane klijente širom svijeta i izgradnju dugoročne suradnje.

   

  Članstvo u IVS (Industrijsko udruženje čeličnih dimnjaka) Engelhardt GmbH nudi priliku da se prijedlozima i željama uključi u normiranje, te da istovremeno bude u toku ako ne i barem jedan korak ispred. Zajedno sa Vama izazovi postaju inidividualna rješenja!

  25 godina garancije!