Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Filozofija poduzeća

  „Tko uvijek čini ono što već može, ostaje uvijek ono što već je.“ (Henry Ford)

  Vrijednosti i ugled kao temelj poslovne kulture poduzeća

  Jeremias – to ime stoji za stručnost, svjesnost o kvaliteti i inovativne proizvode. A ipak je Jeremias mnogo više od poznatog proizvođača dimnjaka i sistema dimovoda. Temelj našeg dugogodišnjeg uspjeha tvori jedna poslovna kultura poduzeća koja je obilježena tradicijom i vrijednostima, koja predstavlja smjernicu našeg dnevnog djelovanja. Vizionarno razmišljanje, etička načela i apsolutno poštovanje naspram naših suradnika, kupaca i dobavljača osiguravaju kontinuirani razvoj našeg vlasnički vođenog obiteljskog poduzeća.

  Vrhunska kvaliteta
  Nudimo proizvode vrhunske kvalitete i težimo za savršenstvom u svim područjima poduzeća. Naše djelovanje prati moto: “Ništa nije toliko dobro a da ne može biti poboljšano“. Kvaliteta za Jeremias znači da su naši kupci zadovoljni i njihova očekivanja ispunjena. Naša kvaliteta se temelji na čvrsto integriranoj svijesti kvalitete naših suradnika i na dobroj, kreativnoj klimi poduzeća. K tome spada kontinuirano provjeravanje, preispitivanje i poboljšavanje proizvodnih procesa i aktivnosti.

  Efikasnost 
  Tanke strukture i procesi kao i kratke staze odlučivanja su nositelji naše filozofije poduzeća. Time držimo naše troškove veoma niskima i postižemo odličan odnos cijene / usluge, što smatramo kao obavezu naspram našim kupcima.

  Pouzdanost
  Jeremias Grupa je pouzdan poslovni partner. Naši proizvodi su dugotrajni i sigurni za budućnost. Naš organizacija prodaje je bliska kupcu, daje stručne savjete i pouzdano isporučuje.

  Internacionalnost
  Kao vodeći međunarodni dobavljač na tržištu, naše misli i djela karakterizira kozmopolitizam. Naš asortiman zadovoljava specifične zahtjeve međunarodnih tržišta.

  Inovacija    
  Kao lider u tehnologiji i trendsetter u našoj branši, razvijamo inovativne sisteme za nova područja primjene ili nova tržišta i nudimo individualna rješenja za probleme naših klijenata.

  Kompletan program
  Nudimo kompletan program za svaku potrebu i za svaki zahtjev kao i sveobuhvatne usluge za podršku našim partnerima. Naši proizvodi se brzo instaliraju i pouzdani su, naš asortiman proizvoda nudi rješenja za svaki problem.

  Čestitost
  Mi smo obiteljska tvrtka i partnerski i pošteno radimo sa našim klijentima, zaposlenicima i dobavljačima - sa ciljem zajedničkog uspjeha. Znamo vrijednost ljudi u našem poduzeću i komuniciramo otvoreno i povjerljivo. Važna nam je angažirana i prema cilju orijentirana suradnja! Sposobnim, uspješnim suradnicima nudimo izvrsne mogućnosti za razvoj karijere.

  25 godina garancije!