Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Kondenzacija

  Nudimo optimalni sitem dimovoda za svaku primjenu.

  Energetski učinkovito i ekološki prihvatljivo

  Visok stupanj iskorištenosti kondenzacijskih kotlova rezultira iz činjenice da se i toplina kondenzacije u ispušnom plinu koristi za pripremu topline. Pri tome se ispušni plinovi hlade daleko ispod 120 ° C, tako da se kondenzat većinom još stvara u dimnjaku. Na unutarnjoj stijenki tlačno nepropusnog dimovoda taj  kondenzat teče natrag u kotao na zbrinjavanje.
  Kondenzat je kiseo i stoga nagrizuje neplemenite materijale. Prethodno korišteni materijali kotlova i dimovodnih cijevi nisu bili dovoljno otporni na koroziju. Kiselina sadržana u otpadnom plinu mora se neutralizirati prikladnim sredstvima.
  Ispušni plin kod plinskih kondenzacijskih kotlova ne može se odvoditi prirodnim propuhom dimnjaka. Jedan ventilator ispuhuje ispušne plinove s ​​maksimalno 200 Pascala kroz cijevi. Dimovodna cijev stoga mora biti takva da je pogodna za nadtlak, te da ispušni plinovi ili kondenzat ne mogu izlaziti.

  Jeremias sa sistemima dimovoda od nehrđajučeg čelika i polipropilena (PP) otpornim na koroziju nudi tlačno nepropusna dimovodna rješenja za kondenzacijske kotlove. Ovisno o izlaznoj situaciji i planiranom dovodu zraka možete odabrati odgovarajući komplet za ugradnju dimnjaka za vaš kondenzacijski kotao:

  TWIN-PL

  Tlačno nepropustan koncentrični spojni priključak dimovoda

  TWIN-P

  Tlačno nepropustan koncentrični sistem dimovoda

  DW-ECO 2.0 AL

  Duplostijeni inox dimnjaci tlačno nepropusni

  DW-AL

  Duplostijeni inox dimnjaci tlačno nepropusni

  DW-KL

  Duplostijeni inox dimnjaci konusno brtvljeni

  25 godina garancije!