Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Pribor za dimnjake

  U Jeremiasu ćete dobiti široku paletu
  odgovarajućeg pribora za kamine, inox
  dimnjake i sisteme dimovoda svih marki.

  Pribor za dimnjake

  Široki asortiman za sve sisteme dimovoda, dimnjake od nehrđajućeg čelika i kamine

  Jeremias proizvodni program sadrži široku paletu pribora koji zaokružuje naš asortiman kvalitetnih dimovodnih rješenja: od povišenja dimnjaka od nehrđajućeg čelika preko nastavka za dimnjak za svaki inox dimnjak, pokrivne ploče dimnjaka, protukišne kape i obloge dimnjaka pa sve do dimovodne zaklopke.

  Povišenje dimnjaka

  Jednostijena i duplostijena produljenja dimnjaka su najpovoljnije rješenje za poboljšanje propuha ili kada postoji potreba za povišenjem dimnjaka nakon strukturnih promjena.

  Nastavak dimnjaka

  Da biste optimizirali performanse dimnjaka preporučljiva je upotreba nastavka dimnjaka, koji potiće ravnomjeran ispuh dimovodnih plinova i osigurava optimalno sagorjevanje.

  Pokrivna ploča dimnjaka

  Pokrivna ploča od nehrđajućeg čelika štiti otvor dimnjaka od vlage i mokrine. Dostupna je u raznim veličinama i varijantama i može se optimalno prilagoditi dimenzijama dimnjaka i ugrađenim unutarnjim cijevima.

  Protukišna kapa dimnjaka

  Upotrebom protukišne kape Napoleon ili Meidinger ploče može se postići dodatna zaštita dimnjaka od vlage i silaznog vjetra.

  Obloga dimnjaka

  Bočna obloga dimnjaka od nehrđajućeg čelika ili bakra štiti opeke dimnjaka od vremenskih uvjeta i doprinosi dugom životnom vijeku dimnjaka.

  Dimovodna zaklopka

  Sa dimovodnom zaklopkom se može zatvoriti dimovodni put, kako bi se djelotvorno spriječio gubitak energije u mirovanju kotla ili prodiranje ispušnih plinova iz drugih postrojenja.

  Uređaj za neutralizaciju

  Kiseli kondenzat iz kondenzacijskih kotlova se pomoću jednog uređaja za neutralizaciju dovodi u prihvatljivo stanje ph-vrijednosti za uvođenje u kanalizaciju.

  25 godina garancije!