Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Biomasa

  Nudimo optimalni sistem dimovoda za svaku primjenu.

  Brosura grijanje na biomasu

  Brosura grijanje na biomasu

  Budućnost kroz održivost

  Oprečno fosilnim gorivima, kod kojih se prilikom izgaranja tijekom milijuna godina oslobađa pohranjeni ugljik, izgaranje biomase zagađuje okoliš samo sa stakleničkim plinovima koje su biljke ranije konzumirale tijekom rasta.

  Dakle, time je biomasa koju nalazimo u krutom, tekućem ili plinovitom obliku ekološki prihvatljiva i stoji kao obnovljiv prirodni resurs u dovoljnim količinama na raspolaganju. Biomasa se može koristiti kako za proizvodnju energije u obliku topline, hladnoće ili električne energije, tako i za proizvodnju goriva (biodizel, biljna ulje).

  Svi Jeremias sistemi dimovoda izrađeni od nehrđajućeg čelika i keramike su općenito prikladni za spajanje na peći na biomasu, jer su otporni na požarnu čađu, ispitani na koroziju i stoga klasificirani sa klasom verifikacije V2 i / ili V3. Osim toga nudimo sa DW MAMMUT i EW/DW SILVER također sisteme dimvoda, koji i nakon požara čađe i dalje dopuštaju mokri rad.

  Za daljnje informacije o specijalnim primjenama kao što su peći na pelete, bioplinska postrojenja, biomasa, kontejneri za grijanje itd. možemo Vam kao prvi korak na raspolaganje staviti našu brošuru "Grijanje na biomasu" .

  DW-SILVER

  Duplostijeni inox dimnjaci otporni na kiselinu

  25 godina garancije!