Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Grijanje na ulje / plin / kruta goriva

  Nudimo optimalni sistem dimovoda za svaku primjenu.

  Sve je moguće

  U većini obiteljskih kuća trenutno nalazimo niz kotlova u uporabi. Osim standardnih kotlova, koji se lože na ulje ili plin u uporabi su i kotlovi na kruta goriva, kao što su drvo, peleti ili biomasa.

   

  Ložišta na ulje zbog rasta cijena sirovina i često snažnog utjecaja na okoliš gubi sve više na značaju. Ona crpe svoj zrak za izgaranje uglavnom iz prostorije postrojenja, koja stoga zahtijeva adekvatno dimenzioniran otvor prema van. Suvremeni kondenzacijski kotlovi mogu raditi i neovisno o okolnom zraku.

  Niskotemperaturni kotlovi znatno štede na energiji a time i na emisijama u odnosu na te stare kotlove. Temperatura ispušnih plinova je ovdje u odnosu na standardne kotlove daleko ispod 200 ° C. Dakle, dimnjak se kod modernizacije sistema grijanja mora prilagoditi tim temperaturama. Smanjenje poprečnog presjeka često uslijedi ugradnjom dimovodne cijevi u postojeće okno. Time se spriječava začađivanje dimnjaka.

   

  Za ovo područje primjene nudimo Vam različite jednostijene i duplostijene sisteme dimovoda od nehrđajućeg čelika kao komplet za ugradnju dimnjaka.

  DW-ECO 2.0

  Duplostijeni inox dimnjaci

  DW-FU

  Duplostijeni inox dimnjaci

  DW-KL

  Duplostijeni inox dimnjaci konusno brtvljeni

  DW-VISION

  Duplostijeni inox dimnjaci bez obujmice

  25 godina garancije!