Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Ventilacijski tornjevi

  Savršeni spoj funkcionalnosti i dizajna

  Ventilacijski tornjevi

  Naši ventilacijski tornjevi spajaju visoku funkcionalnost i elegantan dizajn na impresivan način. Na temelju individualno oplemenjenih površina i elegantnog načina izgradnje naši ventilacijski tornjevi zauzimaju većinom odlučujući utjecaj na planiranje građevine.

  Već kod planiranja se uzimaju u obzir posebne želje kupaca, jer je sistem FSC individualno planirana građevina, koja plijeni pogled bilo da je na fasadi zgrade, u dvorištima ili na industrijskim krovovima.

  Svejedno radi li se o tornjevima za dovod zraka sa kapom sa lamelama u različitim oblicima ili o tornju za odvod zraka – kod Engelhardt SES se postrojenja dizjniraju vrlo profesionalno i specifično za projekt, uzimajući u obzir otpor strujanja i buke.

  Zahvaljujući našim 30 godina iskustva u obradi nehrđajučeg čelika svih debljina stijenki, našim kupcma uvijek možemo jamčiti vrhunsku kvalitetu.

  25 godina garancije!